Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Sommarens Polaroider!

aug 17, 2018 | Allmänt, Tankar och Vardag

Det är ju inte riktigt polaroidbilder men jag tycker ändå att instagrams bilder känns lite så. Och de känns ibland mer ärliga än de man tar med den riktiga kameran, så här kommer några av sommarens höjdpunkter:


Fotbolls VM. Jag är i vanliga fall inget fan av fotboll men det här var ju himla spännande och så härligt att känna sån gemenskap. I Värnamo anordnades det ett ”VM camp” mitt i stan, där det ställdes ut massvis med bord, de sålde öl och alla kollade ihop på en superstor widescreen. Väldigt roligt men sjukt varmt! Knut fick sin första Sverigetröja och var orimligt taggad på detta.


Det supervarma vädret gjorde att nästan allt i vår trädgård dog, men lavendeln blomstrade mer än någonsin. Vi har ett helt hav med lavendel på baksidan, så jag passade på att plocka fler stora knippen som nu hänger på tork lite varstans hemma.


Jag köpte den största solhatten jag kunde hitta på H&M för att skydda mig mot solen, men sen visade det sig att jag var lite för feg för att använda den. Så dumt, den är ju strålande!


Sommarens alla loppisfynd! En av de sakerna jag var mest glad över, fikonträdet på sista bilden är numera uppeldat och jag är så ledsen över det. Kanske kan kräva ett nytt av Emil som kompensation?


Knut på en rauk. En av sommarens finaste bilder.


En bild från vår frukost på Öland. Den här känns som en sån där gammal polaroidbild man hittar i sina föräldrars fotoalbum tycker jag. Flera av er kommenterade att jag borde teckna den.


Min favoritbild från sommaren, kisspaus utanför Kalmar. Kan inte se på den här bilden utan att få hjäremoji-ögon.


Jag klämde in mig i min baddräkt från Miss Janna Swimwear och kände mig superfin. Skulle verkligen vilja ha en bikini därifrån också, det kanske får bli senare i höst när babysim och sånt drar igång.


Avslutar med en bild från vårt sovrum, där vi inrett en liten hörna åt Stickan. Tycker det blev väldigt mysigt. Korgen har jag köpt på Erikshjälpen och klätt om, sen har vi skruvat fast den på ett underrede till ett bord från String, sänghimlen är gjord av två gamla gardiner och glasskylten med namnet är köpt på tradera. Har en likadan till Knut fast i blått glas.
Knutte och Stickan, snart är jag tvåbarnsmamma!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...