Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stig 10 Månader!

aug 26, 2019 | Bebis

Jag är lite seg med uppdateringarna, för nu är han ju snart 11 månader (fast bilden är tagen vid rätt ålder, dvs 10 månader) alltid något.
Tänk att han snart är ett helt år! Jag tyckte Knuts första år tog en evighet och Stigs bara pangade till och så vips var han ett!

Så lite uppdateringar om Stickan då:
Han har alltid sovit så himla mycket men eftersom läggningarna började krångla så fick vi dra ner lite på sovandet. Så nu sover han hela nätterna till klockan 6, sen äter han välling och somnar om till 7.
Efter det äter han frukost och brukar sova en stund till, runt 10-tiden. Sen sover han middag en timme eller två efter lunch vid 12.
Förut brukade han sova även på eftermiddagen men den sömnen har vi alltså tagit bort nu och istället somnar han klockan 18.30 ungefär med en flaska välling i sin säng. Dricker upp, tar nappen, rullar åt sidan och somnar.
Sjukt smidigt!

Han är 74 cm lång och väger 9 kilo.
Han kan resa sig upp och stå utan att hålla i något, han kan gå med gåvagnen och häromdagen tog han sina första, YTTERST stapplande tre små steg! Milstolpe för Stickan!

Han brukade vara oerhört högljudd, typ morrade högt när han inte fick som han ville (världens jobbigaste ljud) men nu när han är lite mer mobil och kan ta sig fritt var han vill så har morrandet slutat och det är så himla skönt! Han var väl helt enkelt frustrerad!

Vi älskar denna lilla kille så jäkla mycket, han är en fröjd att ha att göra med!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...