Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stig, 2 Månader!

dec 10, 2018 | Bebis

Den här lilla stjärnan har hunnit bli två månader nu!
Tyckte han föddes igår.
Tänk att jag som hade bestämt mig för att bara ha ett barn, alltså nästan missade honom?! Är evinnerligt glad att jag ändrade mig. för han tillför så himla mycket. Han känns liksom som en bonus!

Han är nu 57 centimeter lång och vägen 4900 gram.
Han är så himla enkel att ha att göra med, han är nöjd och glad nästan hela tiden och låter oss sova på nätterna och muttrar inte i onödan. Tack livet för det!

Det har inte varit helt lätt för Knut att bli storebror. Han är verkligen urgullig och genomsnäll mot sin lillebror, men desto argare mot oss.
Förstår att det är en enorm omställning för honom att helt plötsligt dela på uppmärksamheten.
Nu börjar det tack och lov bli bättre och nu är vredesutbrotten inte lika vanliga längre som tur är.
Det tar helt enkelt en stund att komma in i vår nya vardag, men nu tror jag vi börjar fatta galoppen.

Tänk så gärna jag ville ha en liten tjej den här gången, men vad glad jag är nu att jag fick en pojke. Tror de kommer ha så mycket roligt ihop och jag riktigt ser framför mig hur de som vuxna, går ut och dricker öl ihop.
Bröderna Ileby va, vilka killar!

Det händer lite på två månader ändå!

Här är Knuts första tre månader (glömde ta en vecka på honom)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...