Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stig 7 Månader!

maj 13, 2019 | Bebis

Orkade inte med de två sista dagarna i klädutmaningen. Mamma var här och det var så mycket annat som hände så hann helt enkelt inte. Men det är ju inte så noga.
Kul att läsa att ni gillar klädbilder iallafall, lovar fler!

 

Men, nu är det dags att skriva om nått annat, nämligen att min lilla pojke hunnit bli sju månader!
Hur hände det, födde han inte typ förra veckan?!

Både jag och Emil är rörande överens om att det är nu det roliga börjar. Den där alldeles nyfödda bebistiden är förvisso sjukt mysig men inte så himla spännande precis. Nu, när han blivit en liten person som skrattar och är med lite mer så är det så himla mycket roligare!
Ser så himla mycket fram emot en sommar ihop med mitt lilla grabbgäng!

Det händer ganska mycket med utseendet på den här tiden trots allt. Kolla bara från en månad till nu! Med liten frisyr och allt!

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...