Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stockholm, My Happy Place!

apr 10, 2017 | Tankar och Vardag

Åh Stockholm.
Sedan jag var tonåring har jag alltid åkt till Stockholm, miljoner timmar i buss fram och tillbaka, gått på Söders soldisiga gator.
Jag gick i skolan på Snickarbacken och jag vet var den billigaste ölen finns och var de roligaste second-hand affärerna ligger.
Numera är jag där flera gånger om året för att jobba. Prata med förlaget, visa teckningar, utforska Vasastan och promenera runt Djurgården.

Stockholm är mitt happy place.
Det är dit jag åker när det svämmar över och jag måste få andas avgaser och känna pulsen igen.
Jag älskar känslan när man sitter på tåget och vet att Stockholm väntar på en i andra änden.

Jag kommer inte våga åka dit på en stund.
Det kom för nära alltihop.
Allt det hemska som hände.
Allt det hemska som kan hända.

Jag måste ta tillbaka Stockholm.
Kan inte låta de onda ta mitt gladaste ställe.
Jag måste bara samla lite kraft i en småstad först.

Älskade Stockholm, var rädd om dig!

IMG_1359

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...