Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

The End of an Era!

jan 27, 2016 | Huset

Min mamma ska sälja sitt hus.
I det huset flyttade jag in när jag var fjorton år och hade min struligaste tid i livet.
I det huset har jag haft mina bästa och mina sämsta stunder.
Jag har blivit kär, sårad, sviken, lagad, glad och lättad i det huset.
Jag har druckit vin i bersån, trampat på en geting på stengången, spelar tennis på gräset och sett fasaner vid staketet.
Vi har tagit dit nyfödda familjemedlemmar och kramat och tröstat och sagt hejdå till andra.
Jag har slagit huvudet i trappan, lärt mig köra moped och druckit mina första öl i det där huset.

Men nu ska det säljas.
Det är både sorgligt och skönt.
Jag är inte särskilt nostalgisk över just hus, jag sparar mina minnen ändå och knyter mer an till lukter än till platser.
Det ska bli skönt att mamma säljer det. Få stänga det kapitlet huset inneburit och börja ett nytt.
På ett oskrivet blad, utan sorger och tonårsångest.

Hejdå huset…

IMG_4387 IMG_3967 (550x800) IMG_2528 IMG_1740 SONY DSC IMG_6315 (640x427) DIGITAL CAMERA

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...