Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

The end of an Era!

jun 9, 2010 | Tankar och Vardag


Nu är det slut.
Skolan är över och jag grät en halv niagaraflod igår när jag skulle gå hem från vår avslutningsfest.
Att alla de man tycker mest om ska försvinna känns så himla sorgligt. Det kommer aldrig bli såhär fint igen.
Aldrig kommer vi ha så roligt som igår! Jag fick en flaska färdigblandad mojito av klassen för att jag varit lärare i fackteckning. Bästa lärarpresenten!
Jag har haft den bästa klassen, verkligen!

Nu är det dags för andra saker, nya tider och nya besked.
Men jag kommer sakna allt det här. Folkhögskoleliv är något utöver det vanliga.
Jag rekomenderar det varmt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...