Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Time Of Your Life!

jun 7, 2011 | Tankar och Vardag

Att få bo i kollektivet Vikingarna (vi bor på Vikingagatan, därav namnet) är det bästa jag någonsin gjort!
Man är alltid medräknad, behöver aldrig fråga om man får vara med, folk blir alltid glada att man kommer och det spelar ingen roll om man är kille eller tjej….eller katt för den delen.
Alla har alltid dörrarna öppna, bara att komma och gå som man vill, lånar du så lånar jag. Ge och ta.

Här är lite bilder från sommaren med kollektivet. Jag inser nu, att jag kommer se tillbaka på det här när jag blir gammal och veta att detta var the time of my life!


So take the photographs, and still frames in your mind
Hang it on a shelf in good health and good time
Tattoos of memories and dead skin on trial
For what it’s worth it was worth all the while

It’s something unpredictable, but in the end it’s right.
I hope you had the time of your life.
Tack Hille, Bysse, Emma, Jonas och Emil! Ni är världens finaste familj!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...