Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Tjusningen med Loppis!

maj 15, 2011 | Loppis


Idag gick jag upp klockan nio för att gå på loppis i folkets park, årets händelse! (jag va ute på spelning igår, så att gå upp klockan nio hade aldrig hänt annars)

Jag är som bekant ett stooooort loppisfan! Inte bara för sakerna, men den där blandningen som finns på loppisar, blandningen av folk!
Det finns de som handlar på loppis för att det är billigt, det finns de som är där för att hitta specifika grejer, de som fyndjagar och de som bara tycker det är kul att komma ut lite. Jag brukar sitta och bar atitta på folk, det är nästan det roligaste av allt.

Idag var det en sån loppis där man får ha eget bord med sina grejer, det är då det VERKLIGEN blir blandat. De som rensar ur förråden, de som bara säljer bebiskläder och leksaker, de med riktigt fint porslin och idag fanns också en kille med som sålde plancher på lastbilar och porrfilmer (?)!
Så ja, man kan hitta lite av varje.

Det bästa är när man ser något man verkligen vill ha på långt håll, man småspringer fram men med ett iskallt uttryck i ansiktet så ingen annan förstår vad man är på jakt efter och hinner före. Sen gäller det att vända och vrida lite på saken man vill ha, se skeptisk ut och säga njaaaa, fast man innerst inne jublar över att ha hittat nått så fint!
Sen prutar man, det är jag urdålig på. Men idag lyckades jag få ner den här fina bersåtallriken fyrtio kronor iallafall (fick den för 130 kr).
Mitt bästa fynd genom tiderna var en stor knallblå adidasväska med spännen och i perfekt skick. Den kostade mig 15 kronor och jag trodde på riktigt att det var ett skämt. Den är med på alla resor och jag får alltid kommentarer om hur himla fin den är.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...