Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Tribute till Bloggen!

sep 5, 2011 | Tankar och Vardag, TeckningarÄlskade Blogg!

Tack för att jag alltid kan vända mig till dig när det känns som ingen förstår, att du alltid ger mig ny energi när det känns som allt går emot mig!

Tack för att du gett mig möjligheter att träffa människor jag aldrig skulle våga prata med annars, men med dig i ryggen törs jag säga hej till vem som helst!

Tack för att du gett mig chansen att designa skor som bara jag i hela världen har, att du låtit mig teckna i glossiga magasin och låtit mig maila med de största i branchen.

För att du alltid får mig att vilja sikta högre, bli bättre, för att du givit mig sponsring av randiga strumpor och att du gett mig möjlighet att leva på mitt största intresse!

Tack, älskade, fina, underbara blogg för att du ger mig trygghet, för att jag alltid kan luta mig tillbaka på dig och för att jag får en chans att utvecklas genom dig.

Du känns som en hemlighet som bara jag vet om, som nått jag har i smyg, som nått jag kan trösta mig med när jag är ledsen och nått jag kan jubla med när jag är glad.

Tack, tack, tack, tack! Utan dig vore jag ingenting!

Som tack, får du här fröken Småland i form av Emmeli!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...