Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Tribute till Mamma!

okt 19, 2010 | Tatueringar


Jag måste väl börja med att säga förlåt till både min mamma och pappa som absolut inte tycker jag borde ha fler tatueringar. Så förlåt.
Men jag älskar den sååååå himla mycket och den blev bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig!
Bilden föreställer min alldeles egna, fina, världsbästa mamma och nu sitter den där på min arm, för all framtid.
Känns skönt när man alltid är 35 mil ifrån varann att alltid veta att jag har henne med mig, precis bredvid hjärtat och alltid sitter hon där och håller koll på mig!
(det gick ju sådär med kollen eftersom hon inte lyckades avråda mig från det här)
Den är inte riktigt färdig än, alla rosorna ska få färg, bladen ska bli gröna och lite pill ska till.
Men jag älskar den redan. Oerhört, galet, fantastiskt duktiga Jojje har gjort den, på Hell Yeah Tattoo.
Så förlåt igen mamma, men jag gjorde den för att jag älskar dig mest av allt i hela världen!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...