Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Tribute to Emil!

mar 12, 2009 | Tankar och Vardag


Ibland går förhållanden inte helt smärtfritt. Ibland blir vägen krokig och gropig, då gäller det att påminna sig om det som är grunden till allt det som är bra.

Som när han kom in på jobbet, innan vi ens kände varann, bara för att säga hej.

Som när han bjöd mig på lilla krogen varje lunch.

Som när han gav mig mcflurry halv elva på kvällen.

Som när han viskade att jag va allt han ville ha mitt i natten.

Som när han lämnade kärleksbrev med spretiga bokstäver i mitt brevinkast.

Som när han försökte ge mig en långdragen kärleksförklaring efter lite för många öl och det mest blev ett långt ”men åhhhhhh……du är ju för fan underbar!” (med småländksa och full dessutom)

Som när han ringer från uteställena i Åre och man knappt hör vad han säger men man kan urskilja nått om att han älskar mig och det är ju det viktiga.

Som när han ligger i soffan med mig och säger ”vill du ha mc donalds?”

Som när vi ses och han fem minuter efter att vi skiiljt åt skickar ett sms där det står ”du är ännu sötare än jag mindes”.

Nu har du varit borta fyra månader, 12 dagar och några timmar.
Det är nog dags att komma hem nu.
Någon saknar dig.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...