Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Två Våriga Köp!

feb 27, 2018 | Kläder

Det är hundra minusgrader ute, så kallt att liksom näshåren fryser fast när man andas och kinderna krackelerar. Fast sol. Vilket gör det ännu kallare.
För att motverka min depp över att det inte verkar vara vår vid min födelsedag, som annars är ett signum (den 8:e mars om ni undrar), så har jag köpt två våriga grejer. Snudd på somriga till och med.

Först ut är den här klänningen från Zara. Kostar typ ingenting, har fränaste färgkombinationen och är creppad och tunn. Kan inte tänka mig nått bättre sommarplagg ihop med mina Adidasskor. Älskar´n redan, trots minusgraderna.

Lyckades även lägga vantarna på den här drömklänningen från H&M´s gamla kollektion the garden collection som fanns för några år sen. Då när den fanns i butik, va det här absolut inte min stil. Men nu så har jag inte kunnat sluta tänka på den där klänningen!
Den har kommit ut på tradera då och då men blir alltid så himla dyr, men nu kom det plötsligt en som alla andra missade och blev min för 250 kronor. Perfekt!
Älskar att det ser ut som den är målad med akvarellfärger. Hoppas vi kommer trivas ihop.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...