Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Va är det för en Dag?

mar 8, 2010 | Tankar och Vardag


Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Annas födelsedag, hurra hurra hurraaaaaaaaaaaa!!

Jag fyller inte-åka-på-ungdomsbiljetter-på-tåget-längre idag! Jag är alltså officiellt vuxen, världen anser att jag inte längre är en ungdom!
Men vi kan försöka se det positivt att jag är närmare 50 är födseln (för vem fan vill va nyfödd igen?)
Saker jag gör som är väldigt vuxet (den här listan kommer inte bli särskilt lång):
– Sparar pengar för att kunna köpa en guldring jag kärat ner mig i
– Lagar tillräckligt med mat för att det ska räcka till två matlådor
– Jag får träningsvärk efter gymmet
– Gråter när folk får bebisar på TV
– Tar en frukt istället för godis

Sen gör jag å andra sidan fortfarande saker som inte är det minsta vuxet:
– Stökar ner som tre tonåringar gemensamt
– Tar aldrig ut tallriken på en gång från vardagsrummet
– Solar hellre utan solskydd än med för att bli ”mer brun”, väldigt barnsligt och omoget
– Har alltid mönstrade trosor och strumpor
– Äger inga kostymbyxor
– Har inget ”riktigt jobb”
– Ser hellre på en disney film än på nyheterna

Men nu är jag iallafall 26 år och det känns inte det minsta hemskt!
Det känns som jag är klok nog att vara 26 och ung nog att fortfarande sträva efter storslagna saker!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...