Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Väääääääääääääääääääääälkommen Tillbaka!

jan 11, 2010 | Tankar och Vardag


HÄR är jag hemma, HÄR är min plats i internetvärlden, HÄR bestämmer jag!

Åh jag får gåshud av lycka över att vara hemma på Anna Ritar igen, visst är det väl ändå bättre här?
Det tycker iallafall jag.

Idag va första dagen på the big job! Jag va ute i alldeles för god tid (som vanligt) så jag satt och drack ensamkaffe på Wayne´s bredvid Ann Söderlund.
Väldigt Stockholmigt.

Sen gick jag iallafall till Cheap Monday, fick hälsa på alla (Ann-Sofie Back hade minsann pälsmössa inomhus hela dagen, det får man om man är fräsig designer)
Sen kom Örjan! Åh vad jag hade sett fram emot det!

Jag fick en hög med jeans som jag skulle slita och dra i, skära, slipa och trasa.
Jag hittade på lite nya fiffiga saker och Örjan kom förbi och älskade det! Han sa att de absolut skulle använda det till vårkollektionen!
Min mage skuttade av lycka! Om jag skulle välja en människa i Sverige jag skulle vilja få beröm av så var det just honom.
Resten av dagen flöt förbi på rent lyckorus.

Tänk att vissa får sitta och klippa och sy, måla och kladda medans andra sitter med en hög siffror på ett kontor och har slips.

Det här är en stor möjlighet, jag kan knappt tro att det är jag som sitter där, med Örjan i ena rummet och Ann-Sofie Back i det andra.
Hur i hela fridens namn hamnade jag här??

Fan vad lycklig jag är!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...