Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Vad Jag Fick I Födelsedagspresent!

mar 10, 2017 | Inredning, Tankar och Vardag

frukost

Jag fyllde ju år i onsdags och fick så himla fina födelsedagspresenter!

Jag fick tulpaner, finfrukost och ett par trosor från Houdini, som jag ska ha när jag åker skidor för att inte frysa om ändan (har en tendens att ALLTID frysa om baken)
Sen fick jag mat och SPA på på Hoks herrgård av Emil, så dit ska vi på söndag! Så himla lyxigt!

hok

Av mamma fick jag den här ringen från Feministsmeden som jag önskat mig!

ring

Av min faster fick jag den här superfina ljusstaken! Jag stod och klämde på den när hon och jag var i Växjö och när jag gick ut ur butiken passade hon på att köpa den till mig i smyg! Knut går upp på morgonen och säger -Hej lilla guldapa, har du sovit gott?

apa

Av min storebror fick jag en så himla fin sak, nämligen en till natt i gästateljén på Tjörn! Mamma fick halva när hon fyllde år och jag fick andra halvan! Den första natten fick vi av Emil i julklapp. Det här är verkligen den perfekta presenten, jag hoppas att jag och mamma kan åka dit varje år resten av våra liv.

atelje

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...