Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Vad Jag Målade På Tjörn!

maj 30, 2017 | Teckningar

Vi var två nätter i ateljén vid Nordiska akvarellmuséet och på den tiden hann jag måla fem bilder, så någon massproduktion var det inte tal om.
En av bilderna var alldeles för stor för scannern så den får ni helt enkelt se på instagram, annaritar_illustrations heter jag där för den som är nyfiken.

Här är de resterande fyra målningarna. Mycket av färgerna äts upp i scannern dessvärre, men ja, ni fattar.
Jag målar aldrig landskap i vanliga fall, så det var skönt att få göra något nytt utan några som helst krav på att det skulle bli bra. Akvarell är heller inte mitt första val av material men har nu efter resan blivit helt såld och har målat massor med det sen jag kom hem.

tjörn2

tjörn1

tjörn4

tjörn3

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...