Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Välkommen 2017!

jan 2, 2017 | Tankar och Vardag

Nu har det ätits julmat, kramats med familjen och till och med fått spa:a med min bästa kompis, så nu är jag redo för 2017!

img_0068 img_0139

Jul med tre barn i en liten lägenhet är ju inte direkt som jularna brukade vara, med lugn och ro och lust att testa nya saker som att lära sig sticka och sånt.
Det är lite mer fullt ös – medvetslös som gäller.
Men det var ändå en så himla fin jul i år, precis som jag ville ha det med min familj, mamma och med min bror och hans familj. Om än på väldigt liten yta.

img_0069

Jag fick så HIMLA fina julklappar i år, så jag blev alldeles varm inuti.
Men det absolut bästa jag fick var från min man, ett presentkort att åka till Nordiska akvarellmuseet och bo i deras gästateljé ihop med mamma!
Det har varit min dröm att åka dit och måla sen första gången jag var där och att göra det med mamma är ju ännu bättre!
Jag ska köpa alldeles extra fina akvarellpapper, helt handgjorda så de blir lite extra buckliga. Plocka ihop alla mina färger och penslar, ladda upp med rödvin och varma sockor.
Åh jag längtar!

img_0080 img_0113

Vi spenderade nästan en hel vecka i Karlstad, så vi hann med både att träffa min mormor, hänga med kompisar, åka till pappas grav, äta på restaurang, mata djuren i Mariebergsskogen och gå på spa som sagt.
Nu är jag så otroligt laddad inför det nyår året.
Ett helt oskrivet blad.

img_0146
Nu börjar det.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...