Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Värmland, Dag 3!

jul 17, 2019 | Tankar och Vardag

Det blir lite spridda skurar mellan inläggen eftersom jag har semester, men här kommer iallafall vår tredje dag i mitt älskade Värmland.


Började min morgon med att ta med mig kaffekoppen ut och sätta mig vid utsiktsplatsen på tomten.


Dröjde inte länge förrän jag fick sällskap av den här lilla personen.

Och de här två nyvakna.


Innan dagen drog igång på allvar fick den här rumpnissen bada i handfatet. Väldigt blått badrum för övrigt.


Sen åkte vi till Arvika! Jag älskar Arvika, i alla år har jag, min mamma och min mormor åkt dit på utflykt varje sommar. Har lite haft det som målbild med att själv bli förälder, att få åka till Arvika (märklig målbil känner jag nu när jag skriver det, men så är det)


Vi gick till Olssons brygga, som är så himla fint. Knut fick rita vilket alltid är ett vinnande koncept. Stig fick ha hand om en visp, det funkar bra det med.

Jag var med också, även fast det inte alltid framkommer på bild.


Snygg man man har ändå.


Mmmmmm, krääääftor.


I både Arvika och Sinne fanns det massor med fina väggmålningar. Det gör så mycket för staden. Önskar jag vågade fråga Värnamo om inte jag kunde få göra en här. Kanske jag vågar någon gång…..


Det var allt från dagens utflykt. Kanske var Arvika snäppet bättre i mitt huvud än i verkligheten, men det var mysigt iallafall.

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...