Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Värmland möter Stockholm!

jan 27, 2010 | Tankar och Vardag


Jag har en mardröm som jag drömt säkert tio gånger, samma sak varje gång. Det är att jag blir jagad av älgar! Jag hatar älgar. Tycker dom är skitläskiga (hästar också för den delen om vi ändå är inne på brutalt stora djur med pinnben)

Så idag, inträffade min värsta mardröm!
Jag gick ut från lägenheten och ner till bussen, när jag vänder mig om för att gå över vägen och se så det inte kommer någon bil, ser jag TVÅ stora älgar komma springande efter mig!! Mitt i lägenhetsområdet!
Jag blev så rädd så magen åkte upp i hjärnan på mig och jag visste inte vad jag skulle göra så jag stod blixtstilla (och försökte komma på om älg var ett av de djur som tycker om folk som spelar döda, tjoar eller skriker)
Bilar stannade överallt och jag va väldigt avundsjuk på bilisterna som hade ett plåtskal att gömma sig bakom. Älgarna sprang förbi mig, typ tre meter ifrån, stannade och glodde på mig och sprang sen vidare.

Fy fan vad läskigt!
När det är PRECIS det man drömt om. Fy.

Jag gillar inte älgar ett dugg bättre efter det här.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...