Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Värnamo vs Stockholm!

jan 16, 2009 | Tankar och Vardag


När jag sitter här och äter mina fiskbullar och potatis och bläddrar igenom den ena modebloggen efter den andra kom jag att tänka på en sak, hur olika allting är.

Folk går på visningar, köper väskor för flera tusen, fixar håret och inte minst, går på ELLE-galan!
Vad gör jag? Äter fiskbullar, lallar runt i pyjamasbyxor och en urtvättat elisabeth arden tröja, målar lite och drömmer egentligen inte om något större.

Man får en käsla av att alla ska avundas det fina livet, glamouren och lyxen och visst hade jag en period när det va allt jag drömde om.
Men jag bodde i stockholm, jag gick på skolan på fina gatan men likt förbannat åt jag microvärmda mosiga fiskpinnar och pulvermos.

Jag är ingen Elin Kling. Hur mycket jag än önskar att jag va det.
Jag är en stökig, funderande, fiskbulleätande Anna Ileby som nöjer sig med en väska för 249 kr.
Det är inte helt fel det heller!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...