Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Vinn Fina Wallstickers!

mar 6, 2013 | Inredning

wform

Min bästa kompis Wenche jobbar som designer och formgivare och har fått en himla massa beröm runt om i norden för sin fina design! Hon har synts i bland annat family living med sina tapeter och varit med på formex.
Nu har hon gjort en ny kollektion med wallstickers och går du in på w:forms facebook sida och gillar och delar så är du med i utlottningen av ett eget ex!
På hennes hemsida hittar du bland annat tapeterna och tygerna hon designat.
Pax för elefanterna…..eller äpplena….eller molnen!

äpplen  elefant

alice

moln

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...