Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Vinter i Småland!

dec 2, 2019 | Tankar och Vardag

Igår gav vi oss ut i skogen på jakt efter granris och att se ut en lämplig julgran. (det är Emils pappas skog så vi är alldeles lagliga, så ni kan vara lugna)

Det var perfekt vinter- och förstaadvent-väder!

Har insett att vi bara har en massa bilder på Knut hemma och inte en enda på lilla Stig, så försökte ta fina bilder på honom, men han är minst sagt svårfångad. Aldrig mött ett barn som blundar på kort så ofta som han!

Familj på granjakt! (här ser man vem Stig ärvt blundandet av)


Vår lilla rödnos! (Stig hade storkbett på näsan när han föddes och när han blir kall syns det extra väl, så då får han alldeles röd liten näsa)


Vi hittade en perfekt gran! Vi har tänkt ha granen i orangeriet, dels för att det blir så fint och stämningsfullt där ute, men också så smidigt att slippa klåfinger-Stickan så kanske vi kan ha några hela julkulor även till nästa år. Så nu kunde vi ta en lite större gran än vi brukar ha.

Så himla härligt att vara ute nu och det är så fint så det sticker i ögonen!


Älskling i snön.

Om två veckor ger vi oss ut igen och hugger granen och grillar korv, precis som vi gjort de senaste åren. Så fin tradition. (bilder från vintern för två år sen)
Älskar vinter i Småland.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...