Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

10 Bra Saker Just Nu!

jul 9, 2012 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

1.) Jag har köpt ett ljuvligt paraply ifall det skulle regna på bröllopet. Det är småblommigt och ser ut som någonting från Mumindalen i formen!
2. ) Imorgon är det äntligen dags för mig att prova brudfrisyren! Jag ser fram emot det nästan ännu mer än jag gjorde inför klänningsköpet.
3.) Det är så varmt ute att man äntligen kan cykla till jobbet utan långärmad tröja
4.) Jag och Emil ska på Winnerbäck konsert på lördag. Det blir min tredje, eller är det fjärde (?) spelning med honom och jag älskar det lika mycket varje gång!
5.) Jag har beställt det sista till bröllopsdukningen, så nu är vi snart redo att tacka ja.
6.) Jag ser ut som en pepparkaka på magen, det är ju alltid en himla bra grej!
7.) Idag är det bara 26 dagar kvar till bröllopet och jag är helt lugn, men alldeles överlycklig i magen!
8.) Vi hittade en hel hög med fina träleksaker från Brio på loppis i lördags, så nu får våran bebis bara leka med fin-leksaker! (nej jag är inte gravid)
9.) Jag har fått med Emil på att byta efternamn, så om bara tre ynka veckor heter vi Ileby båda två (fast han heter Davidsson-Ileby, men det är ju en värdslig sak)
10.) Man kan sitta ute fram tills klockan elva på kvällen utan att frysa, det bästa är att sitta på våran trappa och dricka öl och bara vara.

4 Kommentarer

  1. Vilka bra grejer! Kul med fint paraply. Det kan du ju använda om det är för mycket sol också 🙂

  2. Låter som du har full koll på läget inför bröllopet, måste säga att jag tycker din nya tecknarstil är helt grym även om jag älskade din tidigare. Modigt att bara bryta sådär=)

  3. Trappor är bra – älskar att sitta på min solvarma trappa till huset i Värmland. 🙂

  4. åå, jag ska med se winnerbäck på lördag! c: Kanske ses där!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...