Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

10 Saker Jag Älskar!

feb 4, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

 • Sätta mig på tåget mot Stockholm, ensam, tidigt på morgonen och veta att jag kommer ha hela eftermiddagen i storstaden alldeles för mig själv.
 • Dra ut skäggstrån på min haka. Har två stycken.
 • Få stänga av fläkten när man är klar med maten. Bästa ljudet är när fläkten tystnar. Öronbedövande.
 • Få okända, vadderade kuvert till jobbet.
 • När Emil får inåtväxta skäggstrån som jag sen får leta rätt på med lampa och pincett. Sen när man väl hittar det och så lossnar det liksom av sig själv. Åh som jag älskar det!
 • Bygga stora, fina duplolegohus till Knut. Brukar sitta kvar och bygga långt efter att han tröttnat och gått därifrån.
 • När man smashar i pingis och den sitter som en smäck. Booom!
 • Min pennvässare som gör färgpennorna sylvassa.
 • Stora, färdiga teckningar med mycket färg. Så oerhört tillfredställande.
 • När Emil lagar mat och ger mig ett glas vin och låter mig sitta i soffan medan han fipplar i köket med LP:n på hög volym. Så himla mycket fredag hemma hos oss.

IMG_2328

1 kommentar

 1. Vilken bra lista. En nyfiken fråga: vad använder du för pennvässare? Alltid kul med tips på bra grejer. Ha en fin helg!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...