Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

13 Vanligaste Meningarna!

feb 16, 2015 | Allmänt | 3 Kommentarer

De vanligaste sakerna människor säger till mig:

– Var kommer den ifrån? (om allt, kläder, tyger, papper, gardiner, stolar, tavlor, dukar, mattor, ja allt)
– Vad använder du för penna till de vita blänken?
– Jag kan inte ens rita en streckgubbe.
– Vad duktig du är (ju mer man tränar, desto mer ”talang” får man)
– Vad tecknar du för något då? (världens svåraste fråga, blir alltid lika ställd och vet inte vad jag ska svara)
– Var kommer du ifrån? (jag bor i Småland men pratar inte Småländska, alltså en bra grund till att fråga vart jag kommer ifrån)
– Jag hittar aldrig något på loppis, fattar inte hur du kan fynda så mycket (man MÅSTE vara där när det öppnar, tio minuter senare är allt det bästa borta)
– Var sitter du nu? (jag har bytt kontor en himla massa senaste tiden så det är aldrig någon som vet riktigt var jag håller hus)
– Den som ändå hade det problemet (när min bröstförminskning kommer på tal och nej, du vill inte ha det problemet. Tro mig)
– Vad säger Emil om det? (också om bröstförminskningen. För det första, så har inte Emil med den saken att göra och för det andra, så tycker han att operationen är en strålande idé)
– Har du en man som försörjer dig? (man får tydligen inte vara kvinna, ha ett roligt jobb och tjäna pengar för då sitter det antagligen en man någonstans och hjälper till. Nej, Emil försörjer inte mig. Han betalar mer än mig för att han tjänar mer, men om vi inte hade varit ihop hade jag bott på ett billigare sätt och haft billigare vanor och då hade jag klarat mig alldeles utmärkt utan honom)
– Vilket program använder du? (den här frågan dyker fortfarande upp då och då, jag gör alltså inte mina bilder i datorn utan med papper och penna. Så det enda programmet jag använder är typ paint)
– De ser inte så stora ut. (även detta rör mina bröst och förminskningen. Nej de ser inte så stora ut, men de är alldeles för stora för min kropp och om jag inte har bh på mig så skulle ni förstå vad jag menar)

3 Kommentarer

  1. vilken rolig idé!! Spyr på att folk tar sig rätten att kommentera någon annans kropp, inte okej!!

  2. Haha, ja STACKARS Emil som drabbas så otroligt hårt nu när boobsen krymper. Folk alltså, gah!

  3. Men det är helt galet hur mycket folk kan ”bekymra” sig över något de inte har att göra med.. Som bröst..

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...