Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

2 Bra & 2 Dåliga!

jan 12, 2017 | Hår, Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Dålig grej 1: Det är en sån där dag då man liksom inte får någonting gjort. Såhär blir det alltid när jag har för mycket att göra. Då slutar det med att jag inte gör något alls istället.

Dålig grej 2: Det snöar åt alla håll och kanter så lockarna frisören fixade på mig i förmiddags är nu bara blöta, hårda sprayslingor.

Bra grej 1: Vi bokade två nätter på hotell i Malmö med våra kompisar idag. Planen är att strosa runt i Köpenhamn på dagarna och dricka öl i Malmö på kvällarna. I slutet av mars smäller det!

Bra grej 2: Jag har ny hårfärg. Skulle kalla den askgrå-ish. Drar lite åt blått, lite åt grått och lite åt blont. Love it!

img_2310 img_2311

2 Kommentarer

  1. Jag vill dricka öl i slutet av mars!

  2. Ps: sjukt bra hår! Ask is the shit!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...