Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

3 Suddiga om en Keps!

apr 4, 2012 | Kläder, Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Min kompis Bysse köpte den här kepsen och jag var så avundsjuk så jag trodde jag skulle gå av på mitten, Analog är ju nämligen mitt märke!

När jag vid ett senare tillfälle tatuerade hans arm, så fick jag kepsen i present! Hurra!

Det är nämligen såhär, att när jag gick på gymnasiet, fanns det inte mindre än fyra Anna i min klass.
Så jag och en av de andra Annorna kom på den briljanta idén (okej, hon kom på) att vi skulle döpa om oss.
Hon skulle lägga till Lys och jag Låg, hon skulle heta Anna Lys och jag Anna Låg (sen kan man heta Anna Nas, Anna Al, Anna Gram, Anna Alfabet och Anna Rlunda tex)

Därav är märket Analog mitt märke. Det är ju helt självklart.

2 Kommentarer

  1. Hejhej! Läser din blogg då och då, men är dålig på att kommentera. Ville mest bara gratulera till Gudrun-priset! Tycker dock att du borde fått 1.a pris istället för att någon futtig bricka skulle fått det.

    Era bröllopsinbjudningar är förresten hur coola som helst!

  2. Var det jag? Herregud, jag hette ju Anna Lys i vissa offentliga sammanhang länge men hade helt glömt att det myntades redan så långt bak i tiden. Ps. HÖRS SNART

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...