Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

3 x Karkki!

sep 27, 2012 | Kläder, Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Ikväll flyger jag och några kompisar till London. Det är med skräckblandad förtjusning för jag är egentligen inget fan av att åka iväg, blir superstressad och jätenervös, målar upp världens skräckscenarion i huvudet att jag inte hittar till hotellet, blir knivskuren, att mitt kort försvinner osv osv osv. Men sen när jag väl åker så tycker jag att det är superroligt! Så himla onödigt att gå och oroa sig i onödan.

Men när jag ska stressa av, eller är färdigt med allt jag ”måste” teckna, så unnar jag mig att teckna lite Karkkisar. Det är det roligaste jag vet! Man får leka stylist och byta färg på kläderna, ändra strumpbyxor och sätta på en leopardmössa. Som att leka med klippdockor ungefär.

Här är tre stycken från nyss:

 

3 Kommentarer

  1. Åh, vad fina! Jag önskar jag hade en på min vägg därhemma!

  2. Jag var förstås tvungen att låna bilderna till min blogg – SÅ smickrande!

    • Såklart, låna på!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...