Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

4 Bra Saker Just Nu!

nov 30, 2012 | Huset, Inredning, Teckningar | 14 Kommentarer

Tack och åter t a c k för alla fina ord om pappa, det värmer att ni är så himla fina och håller era tummar! Det uppskattar både jag och pappa (som såklart läser bloggen) TACK!

Nu till något roligare, man kan inte bara tänka på sorgliga saker hela dagarna, då blir man knäpp.
Så här är fyra roliga saker just nu:

 Jag skickade in några teckningar jag gjort till tidningen Retro, efter att ha blivit inspirerad av deras Stig Lindberg tyger de visade i förra numret och idag kom den i brevlådan! Inte nog med att jag fick vara med i tidningen, jag vann dessutom månadens läsarbrev och fick en urtjusig retropenna! Yahoo!

Elsa tipsar om min kalender på sin blogg idag! Hon är för övrigt Fru December i årets upplaga (okej okej, en eller annan bloggare kanske har smygit sig in även i år)

Den stora roliga teckningen med kaninerna börjar bli färdig! Såhär ser den ut just nu (och herregud vad det går åt många pennor att teckna så stort, tror jag måste fylla på mitt lager efter den här teckningen)
Kaninen med hammaren ska slå till på den prickiga plåten så smutsen trillar ner i de stora roterande grejerna under. Kaninen i rummet ovanför testar ”fjonget” i den stora fjädern och kaninen på taket styr datorn. De kaninerna som kommer ur maskinen till höger är superkaninerna, med extra bra studs, därav superhjältemaskarna!

 Sist men inte minst har vi tapetserat om bakom tvn! Nu känns rummet genast lite varmare och tapeten passar perfekt ihop med kakelugnen. Dock blir man en smula snurrig i bollen när man kolla för länge, så det får man försöka låta bli. Tapeten kommer från rusta av alla ställen!

14 Kommentarer

 1. Ah fy tusan vad häftig kaninteckningen är! Kom hit och häng upp den på mig vägg, nu!

 2. Kaninteckningen är så jäkla bra, jag önskar att mina händer gillade att rita och inte bara löda och såga när jag ser den! Avis på han som beställt den!

 3. Hoppas att din pappa snart blir bättre. Tycker det är kul att det händer bra saker med tecknandet för dej, har följt dej sedan starten. Ha en bra helg!

 4. Du är bäst!

 5. Kaninmaskinen blir så jäkla snygg! Färgerna är helt underbara 🙂

 6. Jag älskar kaninbilden!!!

 7. Åh så fina kaniner!

 8. Tänk att en bild på en fjäderfabrik kan bli så härlig och rolig! Tack för en inspirerande blogg 🙂 Varma tankar till dig och din pappa!

 9. Åh, var kommer jordgloben ifrån?

  • Den har vi köpt på auktion, men brukar finnas på erikshjälpen

 10. Haha, jag kollade just på tapeten på rusta igår och tänkte vem fasen köper en vedtapet?! Men jag måste faktiskt säga att den blev ganska cool väl uppsatt på väggen 🙂

  • Hahaha vem om inte vi?!

 11. Kaninen med skyddsglasögon är helt fantastisk!

 12. Man ska inte underskatta rusta, både jag, min styvfar och min syster har hittat tapeter där. Kollar alltid där först innan jag kollar i en ”vanlig” affär. 🙂 Billigt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...