Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

5 Saker Jag Ser Fram Emot Med Bebisen!

apr 11, 2018 | Bebis | 1 kommentar

  1. Att plocka ner lådan med bebiskläder från vinden. Tvätta, vika och sortera i högar. Minnas allt man glömt bort och hur små kläder i storlek 44 faktiskt är. Det hade Knut när han föddes och ändå var de nästan lite för stora. Innan Knut sa alla ”köp inte kläder i 50, det har de växt ur direkt ändå”. Knut hade 50 i säkert tre månader och vi hade knappt någonting i den storleken. Som tur va har han en kusin som också var för tidigt född så vi fick låna massor med minikläder. Men det jag hittills har köpt till Småtting, har varit just i 50 bara för det. Tror det blir en mini även denna gång, trots stor mage.
  2. Ta fram vår retrovagn. SOM jag älskar den där vagnen! Den är sjukt osmidig när man ska åka bil för den är så himla stor, men har det perfekta gunget för långpromenader och är så fin att det nästan gör ont i ögonen! När jag väntade Knut sydde jag en gul madrass med vita prickar. Är sugen på en ny variant den här gången….


3. När den somnar på ens bröst och örat liksom klibbar fast så man får ett litet öronsugmärke efteråt. Så mysigt!
4. Att se Knut med sitt syskon. Det är mitt goal med hela grejen! Åh vad jag längtar efter det!


5. Aldrig mer vara gravid.

1 kommentar

  1. Första bilden är verkligen min typ av målbild! Sitter just nu på förlossningen och väntar på vår snittid och så dök det här upp, pepp!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...