Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

5 Saker Jag Tänker på!

feb 27, 2018 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

  1. Hur vi skulle kunna bygga om vår uteplats till ett orangeri. Det var egentligen Emil som droppade tanken för några månader sedan. Vi kom fram till att det finns viktigare saker att göra i huset än bygga orangeri, ändå är det enda vi pratar om just nu. Vi har en plan kan man väl säga.

2. Jag längtar så gruvligt efter att få börja använda mina nya Adidasskor! Men väderleken säger bara mer och mer minusgrader. Är så innerligt trött på vinterkläder. Jag längtar efter min vårkappa och sneakers!

3. Jag planerar att göra om vår tvättstuga i källaren. Den är så onödigt stor och dumt planerad i nuläget. I mitt huvud vill jag måla om, flytta tvättmaskinen och få in ett badkar. Hoppas vara klar till hösten. Hittills har jag gjort…..ingenting.

4. Jag tänker mycket på vad jag ska ha på mig när vi är på Öland. Är det inte konstigt och ytterst knäppt att planera flera månader i förväg vad jag ska ha på mig en vecka på semestern?! Men jag älskar att tänka på sånt. Liksom känna in hur det luktar där på gräsmattan och då ska jag ha den nya kaftanen från åhlens och så ska vinden blåsa så och så och Knut ska vara gullig och livet perfekt……
Ni vet känslan.

5. Jag ägnar stor tankeverksamhet åt att jag borde börja måla med olja igen. Det är ju så himla roligt! Kanske om jag la om mitt schema lite på jobbet så skulle jag kunna få in lite olja också? Jag saknar det så himla mycket. Det kanske bara är att börja helt enkelt!

 

1 kommentar

  1. Haha tänker också en massa på vilka kläder jag ska ha vid vilket tillfälle, typ den koftan när vi sitter i stugan och dricker vin i vår och den kjolen i Edinburgh i regnet osv. Ser det i idylliska bilder i någon form av framtida fotoalbum i mitt huvud ????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...