Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

8 Mars, Årets Viktigaste Dag!

mar 8, 2018 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Hörreni, idag är det internationella kvinnodagen, dvs året viktigaste dag!
Jag älskar den här dagen, det känns som vi kvinnor samlas, stärks och håller varann om ryggen. Tillsammans gör vi skillnad!

Den är en dag som uppmärksammar olikheter i maktstrukturer och hur ojämnlikt vårt samhälle är, alltså ingen dag att säga ”grattis på kvinnodagen” till, kom ihåg det!
Att vi inte har samma rättigheter som män är ingenting som bör gratuleras.

Mig får man däremot säga grattis till, för jag fyller nämligen år idag!
Hurra för mig!

3 Kommentarer

  1. Grattis!

  2. Grattis på födelsedagen härliga Anna, och tack för en underbar blogg!

  3. Hurra och grattis!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...