Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Älskade Lillebror!

maj 17, 2018 | Bebis | 3 Kommentarer

Idag var vi på ultraljud igen. SOM jag väntat på det här!
Var nästan mer taggad på det här än på förlossningen haha!

Hade med mig både Knut och Emil förstås och barnmorskan visade hjärnhalvor, hjärtat och allt annat som ska mätas och kollas.
Men jag ville ju helst bara kolla en sak – är det en pojke eller en flicka!

Jag ska inte sticka under stol med att jag gärna ville ha en tjej, av den enkla anledningen att jag så innerligt gärna hade velat vara mormor så småningom.
Jag vet också med säkerhet att det här blir vårt sista barn, så det var nu eller aldrig.
Det visade sig, mycket tydligt, vara en liten lillebror i magen.

Jag blev lite besviken, för jag var så övertygad om att det skulle vara en flicka.
Det där med rosetter och klänningar och sånt skiter jag fullständigt i, det är bara det där med mormor biten.
Men nu har det gått några timmar och jag har fått smälta nyheten om lillebror och nu känns det så himla fint!
Att de ska bli bröder, att de har någon att dela allt med, att berätta hemlisar för och skvallra med.
Åh bröderna Ileby, som jag längtar efter det!

Jag är också glad att jag får vara med och uppfostra fina, känsliga och eftertänksamma pojkar. Som inte bara måste vara coola, hårda och häftiga.
Knut är den raraste killen som finns, väldigt känslig och uppmärksam på andras känslor och mående. Han älskar att kramas och mysa, vågar säga ifrån när någon är dum och stolt över hur han är.
Om lillebror blir hälften så fantastisk som Knut, så kommer han bli alldeles genomljuvlig!

Vi vet redan att han kommer heta Stig. Det var på tapeten redan när Knut föddes. Det passar så fint med Knut och man hör ju att Knutte och Stickan är ett riktigt radarpar eller hur?!
Så välkommen till familjen älskade lilla lillebror Stig!
Du är oerhört efterlängtad!

(dessutom ska jag bli den bästa farmodern ever!)

 

 

3 Kommentarer

  1. Åh, vad kul, grattis! Väntar själv det första (och enda) barnet och ville från början helst ha en dotter. Sen jobbade jag så hårt på att ställa in mig på att inte bli besviken om det skulle vara en pojke, att jag istället hade väldigt svårt att smälta att det trots allt ÄR en liten tjej som rumlar om där inne. 😀

  2. Grattis till lillebror!

  3. Två små bröder blir väl toppen! Du skriver så bra om varför du gärna ville ha en flicka och hur du tänker och känner nu lite senare.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...