Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna 35 År!

mar 19, 2019 | Kläder | 3 Kommentarer

Jag fyllde 35 år härom dagen och glömde helt att skriva om det! Så kan det ju inte gå till förstås!

Jag hade, för första gång i mitt liv, en liten ålderskris innan min födelsedag.
Kände mig liksom…..gammal och förbrukad på nått sätt.
Huden känns inte lika spänstig längre, kroppen trött och sliten efter graviditeten och håret bara trillar av. Blek av en lång vinter och allmänt påverkad helt enkelt.

Själva åldern i sig har jag inte ås mycket emot, men just det där att börja se gammal ut, det gillar jag inte!
Iallafall så hade jag känt mig allmänt låg rätt länge inför stundande födelsedag.
Men så blev det den 8 mars och jag vaknade av frukost på sängen och ett paket med stora svarta bokstäver på: RODEBJER

Alltså, att jag hade önskat mig en kjol från Rodebjer av Emil var liksom lite av en utopiönskning, visste att det aldrig skulle hända för den var liksom FÖR dyr, ofattbart och bara dumt dyr helt enkelt. Men jag var så kär i mönstret så jag önskade mig den ändå, bara för att få drömma lite.
Jag fick inte kjolen, men jag fick klänningen och nu i efterhand tycker jag det var ännu bättre!
Alltså jag blev så JÄVLA glad rent ut sagt! Det var längesen jag kände en sån eufori över en present!

Jag tror att det var inbakat en ”tack för att du var gravid med Stig”-present i det hela, för såhär dyra presenter brukar vi verkligen inte ge varann.
Men så glad jag blev, att han lyssnat, frågat mina vänner om vilken jag skulle gilla, valt och beställt.
Bara till mig!

Studsade ur sängen och provade direkt såklart!
Sen gjorde jag det jag gör med alla mina kläder, jag la till den i min Stylebook-app!
Har tipsat om den här appen tusen gånger på min instagram för jag älskar den så himla mycket!
Man lägger alltså in alla sina plagg man har i garderoben (fotar själv eller lägger in produktbilder) sen sätter man ihop outfits med hjälp av sin egen garderob. Så himla roligt och inspirerande, jag brukar göra det när jag åker tåg och har en massa tid att fördriva.
Tror jag sammanlagt har 60 olika klädkombinationer. Visar gärna om ni vill se.

Såhär tänker jag att jag ska gå runt i Sunne i sommar, med knut i håret och bruna ben.

Här är en annan kombination med hatt. Köpte den där hatten på H&M förra året men vågade aldrig riktigt använda den, trots att den är superfin. Lovar mig själv att våga i år!

Den här kombon tänker jag att man kan ha tidigare på våren för att kunna använda klänningen även på andra årstider än sommaren. Tycker om att klä ner klänningar med sneakers.

Nu hoppas vi att jag och klänningen ska leva lyckliga ihop i minst 35 år till!

3 Kommentarer

  1. Wow! Grattis! Till både bästa åldern och fina klänningen!

  2. Grattis! Helt underbar klänning! ????

  3. Jaaa visa gärna lite klädkombinationer ????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...