Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Åker Till Alperna!!

apr 4, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

skidbloggareDet här kräver ta mig tusan TVÅ utropstecken i rubriken!
Ni minns den där skidbloggstävlingen jag pratat om, vet ni, jag VANN!
Så jädra sjukt och samtidigt väldigt hedrande att jag, som endast åkt typ tre åk i barnbacken i Sälen nu ska åka till Alperna och dessutom med den flotta titeln ”Årets skidbloggare”!
Ha, så bisarrt och fint på samma gång!

Eftersom jag kommer åka med mitt skidproffs till man så lägger vi nog upp det så att han också kommer blogga här under den perioden, så man kan få en skymt av något annat än plan mark och spa-avdelningar (okej okej, jag lovar att åka lite skidor också, i alla fall i väldigt obranta backar)
Men det gäller ju att lära sig åka med stil, så varför inte börja med de flottaste ställena liksom?
Emil har aldrig varit såhär kär i mig tror jag, som när jag håvade in den här resan för två. Jag kan säga att boka en skidresa var ganska långt ner på min prioriteringslista annars. Men nu, när man liksom bara FICK en, då tänker jag jädrar i mig åka skidor!

Wihoooo och hurra och jippi, tack snälla Lion Alpin för vinsten och till alla er som delat såklart Tack!

skidor

1 kommentar

  1. Men grattis Anna!! Så himla gött 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...