Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna antar Utmaningen!

dec 13, 2008 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer


Elin J utmanade mig att teckna en tjej med mycket kurvor. Den första och enda som dök upp i mitt huvud var naturligtvis Tina vars blogg jag följt sedan den startade (och gjort headers också för övrigt) hon skriver om mode för kurviga tjejer och är urhärlig och har massa fina och färgsprakande kläder!
Gjorde henne till klippdocka av bara farten! Vad tycks? Hoppas du gillar den Tina!

2 Kommentarer

  1. Åh anna va fin den är! Du är för gullig!

    Massa kramar från mej!

  2. Helt underbar Hon är en UNDERBAR tjej

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...