Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna är Bitter!

nov 16, 2008 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer


Jag läser om alla som minsann fick gå på VIP-stuff och visningar hit och visningar dit. Awards och annat roligt. När ska illustratörerna få komma?!
Om någon betydelsefull människa läser det här så bjud mig med för sjutton, jag gillar också gratis drinkar och goodiebags!
För bövelen!

3 Kommentarer

  1. Haha ja det är väl på G när fotograferna får komma i alla fall 😉

  2. vi illustratörer får allt ta och koka ihop något eget!

    /frokenbackstrom.blogspot.com

  3. Och när ska det komma en kategori för kreativa bloggar?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...