Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna är Nöjd!

nov 27, 2008 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer


Så fick jag mitt namn med på sidan också, skönt det.
Idag har jag liksom flugit på små egomoln.
Här är en av de andra bilderna jag gjorde åt Modette Market. Klicka för större (gigantisk till och med)

2 Kommentarer

  1. Grattis! Det verkar som att illustratörer får gå på fester trots allt! Du har ju vunnit en biljett till Amanda Bers fest! 😀

  2. grattis:D såg att du vann en plats:)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...