Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna är Sjuk!

dec 8, 2008 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer


Emil har varit här sen i torsdags (därav den värdelösa uppdateringen) och vi har hunnit med massa mys och roligheter och det har varit så himla skönt att han va här länge, så det nästan började kännas som vardag igen. Jag älskar att ha honom här!
Men igår brakade helvetet löst och jag höll på att frysa ihjäl och febern var ett faktum. I natt sov jag och Emil i en 90 säng och jag hade långbyxor, två tröjor, raggsockar och mössa på mig. Stackars Emil svettades väl ihjäl bredvid mig.
Men idag har han tagit hand om mig å gett mig ipren å halstabletter och whopper.
Det är kärlek det!

2 Kommentarer

  1. Krya på dig Anna!

  2. Maybe this can cheer you up?!
    http://www.papper.fi/?q=node/9
    El artikelo om bland annat el du! Bara att trycka på tidningen längst upp i vänstra hörnet med snubben som bär hundmask. Så laddar du ned tidningen, går fortfort, och kan läsa artikeln en bit ned och se din finfina illustration. Jey!
    Krya på dig sötnos, Kram

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...