Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Är Tillbaka!

aug 5, 2013 | Tankar och Vardag, Teckningar | 8 Kommentarer

Jag är tillbaka!!
Sooooom jag längtat efter bloggen, mina pennor och mitt skrivbord ska ni veta! Sol och bad i all ära, men man tröttnar ju även på det.
Jag älskar den där känslan av att vara tillbaka, med nya krafter och jag riktigt längtar tills det blir höst, regnet smattrar mot rutan och man får begrava sig bland pennor och papper!
Som att börja skolan igen efter sommarlovet, när man hade nytt pennskrin och städad bänk. Åh den känslan!

Så nu är jag tillbaka igen, lovar att uppdatera bloggen som vanligt, har massor med Gotlandsbilder, teckningar och roligheter på lager! Hoppas ni fortfarande finns kvar och inte har tappat hoppet om mig helt!

elsafire

8 Kommentarer

 1. Välkommen tillbaka! 🙂 har följt dig via instagram och du verkar ha haft en fantastisk semester! 🙂

 2. Välkommen tillbaka, som jag har längtat! Så klok du är som tog semester 🙂

 3. Åh. Jag hittade din blogg i somras så har liksom aldrig fått läsa den som en blogg ska läsas – när man kikar in och blir glad över att den är uppdaterad. Men nu så – nu så!

  Har dock bläddrat bakåt i din blogg under sommaren och känner igen mig mycket i dig, framförallt i inlägget om din pappa. Min pappa dog i cancer för snart 6 år sen. Det känns bra de gånger man inser att man inte är ensam – även när det handlar om något så djävulskt som cancer och att förlora sin förälder, sin klippa. Tyvärr kan jag inte avsluta med att det blir bättre, för det blir det inte. Men man överlever och livet rullar på… vare sig man vill de eller inte.

  Kram!

 4. Välkommen! Jag har nog saknat dina uppdateringar! /sofia

 5. Välkommen tillbaka!

 6. Himla härligt att ha dig tillbaka, välkommen!

 7. Jag har saknat dig! Härligt att vara tillbaka igen 🙂

 8. Välkommen tillbaka! Klart att man inväntar din återkomst trots semesteruppehållet. 🙂 Vi var också på Gotland strax före er och vad jag längtar tillbaka när jag ser dina bilder!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...