Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Är Tillbaka!

apr 20, 2015 | Teckningar | 4 Kommentarer

Jag är tillbaka!
Jag är lite öm och svullen och bräcklig efter operationen men är nu tillbaka i ateljén och ska jobba heltid nu i några veckor (bättre att vara på jobbet än hemma och inte få lyfta Knut)
Så nu blir bloggen levande igen och jag har bunkrat upp med massvis med jobb så jag har minst sagt fullt upp de här veckorna.
Hoppas jag fortfarande har någon som kollar in här efter min alldeles för långa tystnad.
Nu kör vi!

CCI20150420

4 Kommentarer

  1. Välkommen tillbaka! 🙂
    Hoppas att du känner/kommer att känna dig nöjd efter operationen nu?!

  2. Hurra! Välkommen tillbaka 🙂

  3. Har saknat dina inlägg, men är självklart kvar.
    Välkommen tillbaka och grattis till lyckad operation. 🙂

  4. Du är efterlängtad!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...