Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Bästa Teckningsdetaljer!

aug 29, 2014 | Teckningar | 9 Kommentarer

En lista på saker jag gillar lite extra att teckna:

* Blänket i ögat
silversaga

* Tatueringar (får ungefär en miljard mail om att teckna folks tatueringar, detta gör jag alltså inte (det bästa är att låta tatueraren själv teckna upp motivet) jag menar att jag gillar att teckna människor MED tatueringar)
skanna0001
* Skäggstubb
pappasvartvit
pappa
* Rödhåriga
emilyutankontur
elsa5
* Fräknar
filippa (2)
* Djur
höns (2) (483x640)
hund* Kläder med mönster
skanna0001
image

* Leksaker och text
bebis
vide

* Folk som dricker kaffe (det här är en storfavorit!)
elin_0001 emma kaffe skanna0009 elsabillgren linaadamo

* Folk som går bortåt (konstig beskrivning men det blir så fint i teckningar)
IMG_5116skanna0004
par
* Ögonbryn
duva matilda sjal
* Oväntade detaljer
emmamustasch

9 Kommentarer

 1. Hej
  Tycker du tecknar skitbra och det ger en massa inspo. Men vad tecknar du med? Pennor, eller är det ett program i datorn eller hur gör man?
  Ha en fin dag och som sagt tack för all inspo! Häls Bea

 2. Åååh, tvåan nerifrån är helt fantastisk Anna. Hon med turkosa hårbandet! Vill ha på väggen!

 3. Åh vilket roligt inlägg och jag älskar ditt öga för konst. Så vackert blir det du ritar och gör. Älskar hur du verkligen får fram personligheten i personen du ritar. Ett porträtt utav dig är verkligen en fin spegelbild utav personen. Jag önskar nästan att jag vågade beställa ett porträtt, fast jag har altid funnit det lite läskigt.

 4. Hej Anna, hur gick det med printen? Skulle så gärna ha en trio print på väggen, men tyvärr passade inte något av printen hemma hos mig. Så jag önskar nya! Tycker alla dina favoriter att teckna skulle göra sig fantastiskt som print!

 5. herrejisses så fint du tecknar!!! alla är kanonfina, men storfavoriterna är de som dricker kaffe!!! hade velat ha som print!!!!

 6. Roligt inlägg! Du är så fantastiskt duktig!

 7. hej anna! ville bara säga att jag fått så himla mycket inspiration från dig och din blogg vad gäller just målande och tecknande! jag har ritat sen jag föddes, överallt och hela tiden. jag gör det fortfarande men hängt mest med akryl i flera år (hade en kort romans med olja men vi hör nog inte ihop i det länga loppet..). efter att jag började läsa din blogg sneglade jag mer och mer åt tuschens håll och nuförtiden får jag så himla mycket ut av att rita teckningar, rama in och ge till vänner. Det är verkligen en så himla befriande och opretentiös teknik som jag inte bejakat sen jag var väldigt mycket yngre! så tack för att du gett tillbaka det till mig genom ditt härliga sätt att teckna!
  vill fråga en sak också; händer. det är min största utmaning alltså. har du också jobbiga tider med dom? tycker det är så sjukt svårt att få dem att vinklas rätt, se avslappnade ut etc. kan bli tokig på dem. verkar inte bli enklare hur mycket jag än upprepar dem (att träna låter ju märkligt när det gäller att måla nåt men det är väl egentligen precis så det är). Om du har hand-tips hade det varit jätteroligt om du kunde dela med dig av dom! jag målar inte professionellt någonstans men det är i mitt hjärta och utgör en stor del av min identitet och mitt självförtroende. Och det är så sjukt härligt att utvecklas i något för att man VILL, inte för att man måste!

  tack för din fina blogg 🙂

  kram nina

  • Vad härligt att du inspireras! Ja händer är lite klurigt men fötter är ännu värre! Tycker det är skitsvårt!

 8. ”Håll kontakten” har du kvar den för försäljning?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...