Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna & Bebisen!

jan 29, 2014 | Bebis | 4 Kommentarer

Som ni vet så är jag väldigt trött på att va gravid vid det här laget, men måste erkänna att jag haft så fullt upp med att vara just gravid att jag nästan glömt bort att tänka på hur det kommer bli när jag INTE är det längre!

Herre min skapare, snart kommer ju ungen!! Då går det liksom inte att trycka in den igen, då är den här för en vääääldigt lång tid framöver!

Nu har jag börjat längta ordentligt, tvättat alla små minikläder och lagt i storlekshögar, målat klart barnrummet och ska nu börja med det roliga piffet!

Men ändå, hjälp vad stort det känns! Jag, Emil och bebisen!! Jämt!

Jag längtar och är absolut livrädd på samma gång! Kom nu lilla skräckinjagande älskling!

4 Kommentarer

  1. Det kommer bli helt underbart Anna! Du kommer bli en jättebra mamma! Kram!

  2. När jag var gravid sa en kompis till mig: kan inte ungen komma snart så att allt blir som vanligt igen :). Det var så himla gulligt på nåt vis, det blir ju som vanligt, fast ett alldeles nytt och hemskt annorlunda vanligt. Lycka till ❤️

  3. Roliga, fina, du! Nu fick du mig att skratta igen.
    Sen. En annan sak. Vilket fint barnrum ni gjort. En massa kul inredningstips har man också fått 🙂

  4. Åh jag känner på exakt samma sätt! Är beräknad till på måndag och går runt i ett förvirrat tillstånd med en ständigt mixad känsloupplevelse av sjuk trötthet på graviditet, längtan efter bebis och förskräckelse över att bebis snart är här! på riktigt! För att stanna! Tycker du verkar vara en väldigt kärleksfull, omsorgsfull, fantasirik, vettig och kreativ person så du kan nog inte bli annat än en strålande mor 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...