Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna berättar Sanningen!

nov 10, 2008 | Tankar och Vardag | 9 Kommentarer


Jag känner att jag riktigt spottar ur mig blogginlägg idag för att kompencera min tröga vecka förra veckan. Jag VET att detta från början skulle va en ren teckningsblogg men jag måste få lägga in lite annat också, så jag slipper få sånt teckningsmotvilja när jag sitter där och känner att jag måste. Då är det inge kul. Så here we go, 7 sanningar om mig (snodde det från aenigma)

1. Jag är EXTREMT konflikträdd och om någon ens höjer rösten åt mig håller jag på att börja grina
2. Jag har spyfobideluxe. Spyr du så hyperventilerar jag
3. Jag orkar inte ens springa 20 meter utan att få blodsmak i munnen, ett träningskort skulle inte skada mig direkt
4. Jag önskar ibland att min blogg var en modeblogg så jag också fick lägga upp dagens outfit, men bara i smyg
5. Jag har inget körkort och vet innerst inne att jag aldrig kommer få tummen ur och skaffa mig ett heller, varför köra när man kan få skjuts?
6. Jag har så mycket kläder att jag skulle kunna gå ett år med nya kläder varje dag och ändå inte behöva tvätta
7. Jag kan inte överleva en dag utan att ringa min mamma minst en gång

9 Kommentarer

 1. Men skaffa en till blogg! Vi är nog många som är nyfikna på vem du är utöver en fantastisk konstnär!=)

 2. Jag älskar din blogg!
  Hur kan jag inte hittat den tidigare?

  kram på dig

 3. Haha. Du är så söt. Jag trodde att det var vår heeeeeemlis det där med modeblogg.. ^^
  Men puss påre!
  (snigeln!)

 4. Jag har inte heller ngt körkort av samma anledning!! 😀

 5. Har också spyfobi och mammaabstinens, vi kanske skulle starta en klubb;).

 6. du är helt fantastisk, jag finner inga ord att beskriva vad jag verkligen menar… synd att man inte själv fått en sådan talang…:)

 7. Justja! Snor en bild idag eller imorgon här att använda till bloggen min. Bara så du vet. Måstye ju skryta lite att jag pratat med dig och intervjuat dig fino. Och så, ingen direkt brådska, men en dag denna veckan när du har tid kan du väl maila mig en illis bara som jag publicerar till artikeln. Och som jag sa när vi snackade, du behöve rinte göra en ny om du inte verkligen vill. Ta en du gillar och som verkligen representerar dig och ditt skapande! Självporträtt, porträtt av någon annan eller något all made up. Välj själv söto!

 8. Jag är likadan när det gäller konflikter. Börjar gråta om någon blir arg på mig. Hahha. Skitjobbigt är det.

 9. Just de – hade nästan glömt bort hur äckligt du tyckte det var när någon spydde. Om man råkade säga att man mådde illa så höll du dig borta från en hela dagen sen…haha… Fast det är äckligt!! Så jag kan förstå de!! Men finns det tom ett ord som beskriver det..? ha igen…man lär sig nåt nytt varje dag.. :o)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...