Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Betar Av!

okt 5, 2013 | Tankar och Vardag | 10 Kommentarer

Nu har jag gjort halkbana – check!
Skrivit ett godkänt teoriprov med feber – check!
Kört alla mina körlektioner – check!

Detta innebär att det alltså bara är uppkörningen kvar och här ligger jag, totaldäckad med förkylning men jag ber och hoppas att jag ska bli frisk till det är dags!

Sen ska jag åka hem, efter nästan fem veckor hemifrån! Pussa min man, berätta om en rolig sak och såklart fira mitt (förhoppningsvis) nytagna körkort!

Vi hörs till veckan kära ni, tack för at ni varit så tålmodiga med mitt usla bloggande!

94

10 Kommentarer

  1. Starkt jobbat, vi håller tummarna inför sista etappen!

  2. Gogogo! Det klarar du!

  3. Lycka till Anna! Heja dig!

  4. Heja heja. Och Lycka till!!

  5. Åååh shit vad roligt med uppkörning!! Krya på dig och kör sen så det ryker! 😉

  6. Krya på dig och lycka till med uppkörningen!

  7. Va skönt att du klarat av 2 av 3 saker. Heja dig och krya på dig!

  8. Heja, heja!

  9. Kör så det ryker, Lycka Till!

  10. Krya på dig och lycka till! Jag klarade min uppkörning för fem år sedan på första försöket, och det trodde jag aldrig. Kan jag, så kan du! (Kör visserligen aldrig bil, men det är en annan historia.)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...