Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna blir Bortskämd!

nov 25, 2008 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer


Det är inte dumt med släktingar ska ni veta!
När mamma och pappa var här fick jag en flaska hemgjord svartvinbärssaft av mamma.
Idag kom min fastermostertjosanfräsan och sa att hon gjort en kålpudding åt mig då hon visste att jag längtade efter det.
Sen avslutades dagen med att min faster tog med mig till en supermysig garnaffär och köpte garn så hon ska sticka en ”pippitröja” åt mig! Ni anar inte hur länge jag längtat efter en sån!

Tack, jag älskar er så in i bombens!!

6 Kommentarer

  1. Åh, jag uppfyllde också min dröm och handlade hem garn till en pippi-tröja för ett år sen. Den är så fin! Kallas för övrigt även Gotlandströja och Fiskartröja.

  2. Påtal om släktingar, vi är det. Sysslingar faktiskt. Fick reda på det för ett tag sedan när jag var hos min farmor och farfar (Gunilla och Hasse). De hade ett tidningsutklipp på dig och jag sa att jag följt din blogg välidigt länge. De kontrade med att din mamma och min pappa var kusiner (tror jag det var, minnet sviker mig). Liten värld ändå, eller så är det bara du som har en jättekänd blogg 😛

  3. Amanda – Ja jag hörde det! Det va gunilla som gjorde kålpudding åt mig för övrigt! Hon är syster till min farmor, så ligger det till.
    Världen är liten OCH jag har världens kändaste blogg 😉

  4. Haha! En sån där ska lilla Judith också få.. 🙂 Dom är fina dina fastrar. Grattis till ett superjobb med Modette!

  5. sedan du började kolla på Pippi Långstrump kanske? så är det för mig i varje fall.:D för man kan ju inte vara Pippi utan en sån tröja.hehehoppas att den blir bra!xx

  6. o vad underbart det lät… det längtar jag efter just nu. garnaffärer och kvinnliga, pyssliga släktingar… men jag ska på julmarknad istället. och det är oxå väldigt mysigt.

    tack, tack. fin blogg!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...