Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna blir Fotad!

sep 30, 2008 | Tankar och Vardag | 4 KommentarerEn av mina bästa kompisar är en grym fotograf, se bara vad fint resultatet blev när hon stod bakom kameran med mig som modell härom dagen!

Hennes bilder hittar ni på photographybyerika

Ni vet väl att bilderna blir större om ni klickar på dom?

4 Kommentarer

  1. Sjukt snygg tjej.

  2. Den nedersta är favoriten 😉
    Hälsa din kompis att hon är en jätte bra fotograf, hon har fått till det så fint med sol ljuset som ramar in ditt söta ansikte, kanske hon skulle komma hem till mig och ta lite snygga modell bilder av mig?

  3. du har ett så himla vackert ansikte:)

  4. Fina fotografier 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...