Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna blir Intervjuad!

nov 7, 2008 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer


Idag har jag varit på en en och en halv timmes intervju med söta aenigma. Det va väldigt trevligt och ska bli spännande att se resultatet sen.
Vi kom överens om att mina teckningar är som glögg, varmt, trevligt och mysigt.
Det va fint.

Bilden är fotad av Erika

4 Kommentarer

 1. Tack själv fino! Mycket trevligt att prata med dig idag. Nu blir det intervju på engelska istället.. uhu.
  Men kommer du upp till Åre i vinter lovar jag att bjuda på fika! 🙂 Kram

 2. Åh vad jag blev sugen på glögg nu, dags att plocka fram glöggmuggarna ur skåpen & frossa pepparkakor.

  Väldigt fint foto!

 3. Hej!
  Fin bild!
  Jag vet inte om du är intresserad, men i alla fall. Jag har följt din blogg ett tag nu och har själv börjat med en teckningsblogg. Om du vill så får du jättegärna kolla in den! Och alla andra med såklart!
  Fortsätt teckna, det är ju underbart!

  anniehjalmefjord.blogspot.com

 4. galet snygg på bilden!!!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...