Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Blir Porträtterad!

dec 3, 2013 | Huset, Tankar och Vardag, Teckningar | 2 Kommentarer

Det hör inte till vanligheterna men ibland blir även jag avbildad! Titta vilken fin jag fick av min svägerska Matilda! Hon jobbar som barnboksillustratör och såhär skulle alltså jag se ut om jag vore med i en barnbok!

annailebymatildasalmen

Jag har som sagt varit på kontoret sen kvart i sju imorse så nu tänkte jag gå hem till faster Snäll och sova en stund i hennes extrasäng, sen kommer Emil och hämtar mig och då ska vi till nya huset och mäta lite så vi kan börja beställa hem golv och tapeter! Åååå snart snart flyttar vi!!

2 Kommentarer

  1. Sööööt!

  2. Så söt du är! Mathilda är så duktig. Båda ni två är så roliga att följa. Delar med er väldigt generöst av tips och era liv.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...